Hujung minggu hari semalam Cik Fazz and The Gang telah pulang ke Negeri Sembilan, rumah my Mama. Saja je nak menghabiskan masa dengan keluarga. Bukan selalu dapat berjumpa kan… So, hargailah keluarga anda walaupun mereka garang, suka bising pasal kita, suka memaksa kita, dan macam-macam lagilah. Kerana, keluarga bukan boleh dijual beli dan bukan boleh dapat macam cari ikan dekat pasar… Tetiba membebel pasal family pulak ye…

Pada hari sabtu lepas, kawan Cik Fazz telah mengajak untuk menonton wayang dan kami telah pergi menonton cerita Maleficent di AEON Seremban 2. Sebuah cerita yang penuh rasa kasih sayang dari seorang penjaga yang mengasuh dari jarak jauh. Dan cerita ini bagi Cik Fazz boleh dikategorikan sebagai ‘not bad’.

Sebelum kami menonton wayang, kami telah pergi mengisi perut di Johnny’s Restaurant di Seremban 2. Kami telah memesan Thai Steamboat Set B. Disebabkan kami baru hendak cuba merasa, so for sure kita tak akan ambil set yang besar-besar kan…

Bagi permulaan untuk Thai Steamboat Set B, portion yang kami ambil tidaklah terlalu banyak, dan tidak juga terlalu sikit. Kira sedang-sedang la… Dan hasilnya, kami agak kekenyangan jugak la... Sup tom yam dia yang sedang-sedang pedas memang masyuk dan variety bahan untuk dimasak amat memuaskan hati kami semua.


Cik Fazz pun tak nak merapu yang pelik-pelik, so Cik Fazz hidangkan anda semua dengan gambar-gambar yang sempat kami snap ya. Jemput tengok… 0 comments: